6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

De flesta folk filma besta konstig an baksida av underben de ar, eller presenterar det som sadant

De flesta folk filma besta konstig an baksida av underben de ar, eller presenterar det som sadant

Se ocksa till att lagga in manga bilder istallet pro enkom ett bild. Konsument sveper generellt inte at hoger gallande profiler som enkom har ett foto. Glom saledes inte att lagga upp nagra bilder pa dig allena som kan bidra dem en plan.

Och om du ej ar forvissad gallande vilka bilder du ska lagga upp kan du be nagra vanner om det. Eller sa kan du handla en examination gallande nagra webbplatser dar folk betygsatter dina foton. Fran dessa motiv ar din profilbild var forsta Tinder anknytnings-taktik.

1.2 Tinder Bio

Tinder-bio ar var andra Tinder anknytnings-taktik. Att skapa en Tinder-biografi ar valfritt, men det ar relevant att du skapar en. Darjamte behover du ej betala massor epok kungen att skapa en Tinder-bio. Darfor att Tinder-bios ar ganska korta och koncisa.

Eftersom behover du ej vara slo nar du utfor detta. Tinder inneha en barriar gallande 500 ord for att skapa en bio. Du kan kort beskriva dig jag i din bio. Men varje noggrann med att ej besta forut lang, ehuru konsument ej tycker om att lasa romaner.

Saledes kan du skapa en simpel och frank bio. Du kan sade dina aktiviteter i din Tinder-bio. Till exempel, fraser som “Master of basketball” eller “Gru Gamer” ger portratt information ifall dig och detta ar ett forvanad forfarande. Du kan skapa din bio och fanga fler matchningar genom att valja fraser som dessa. Fran dessa forevandning ar din biografi nodvandig for Tinder.

2 – Tala

Pa Tinder ar dina konversationer ett annat element som rentav betyder nagot. Att bli matchad betyder inte att anvandaren ar kar i dig, sa det finns nagra grejer du bor bega nar du kontaktar personen du matchade med. Sa lat oss ta en snegla pa dem.

2.1 Introduktion till konversation

For Tinder ar ditt intro kanske det viktigaste elementet. Nar du borjar en pratstund plikt du forst vara bekvam. Kungen sa metod kan du rora dig mer exakt. Dartill, nar du borjar samspraka;

Fraser som dessa ar minsann daliga inledande konversationer som inte fangar anvandarnas uppmarksamhet. Saledes kommer du troligtvis inte att klara av snarja uppmarksamheten fran personen du matchas med.

Hur massa liknande meddelanden antaga du Sydkoreanska kvinnor är vackrast i världen att det finns i en feminin anvandares inkorg? Vand dig pa grund av till mer intressanta don for att appellera hennes uppmarksamhet. For ett battre intro, ta en snegla pa profilen pro anvandaren du matchade med och undersok deras hobbyer sa att du kan ha ett mer effektivt intro.

Du matchade till exempel med en person och nar du tittade gallande hens Tinder-profil sag du att hon tycker om metalmusik. For detta kan du handla en introduktion som “AC/DC ar ett battre band an Metallica och det arme ar inte uppe for debatt.” Nar du skickar ett sadant meddelande kommer hon med storsta rimlighet att besvara dig. Sang oss ta en ogonkast pa fler sadana har ideer.

Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.

Det ar sannerligen ett forsok att bevisa nagot for dem och far dig inte att kika cool ut. Tvartom, det verkar mer som vulgaritet forut kvinnor. Vaderstreck dig saledes forsvunnen fran att valja sadana bilder. Valj bra bilder dar du ar mer naturlig. Faktum ar att en fran var tids storsta sjukdomar ar lognaktighet.

Leave a comment