6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

“Vita strumpor” och “avokado” – det har betyder hemliga kodspraket kungen Tinder

“Vita strumpor” och “avokado” – det har betyder hemliga kodspraket kungen Tinder

Hant inneha sammanstallt laka listan om allt du behover vara medveten om forut att navigera i dejting-dma situationer och jobbiga feltolkning med var enkla guide!

Atnjuta grejer ar identiska skrammande som att slunga sig in i dejting-djungeln. I en varld full fran dickpicks, Snapchat och oforskamda motion kan det stundtals vara svar att klubba vilka personer som minsann passar dig. For om vi amna besta arliga sa har alla avta egna preferenser vad man tycker om och inte tycker om – det galler enbart att hitta den dar andra personen som gillar samma sak som du.

Pro att mildra pro er inneha vi sammanstallt en upprakning pa hur sa saker och objekt man skriver gallande internet (och inte minst kungen Tinder) i sjalva verket betyder. Bakom denna lista ligger stadig research, intensiva studier av dejtingappar och ett viss matt fran originell erfarenhet. Da cybervarldens dejting-trask forandras snabbare an Anna Books sinnesstamning reserverar vi oss for att nya kodord kan ha tillkommit efter denna artikeln skrivits, men ni far garna uppdatera oss i genom att dra para ett mail (eller hitta oss gallande Tinder).

Tillika en frank dejtingapp som Tinder inneha avta morka sidor. Efter en studie som SVT gjorde avslojades det att sex saljs oppet kungen plattformen. Redaktionen startade ett fejk-konto med en kvinnlig profil, och erbjudandena om att gora affar sex strommade in. Men det fanns ett visst satt forut de har personerna att kommunicera forut att rymma appens regelverk. Kodordet siffror ett var namligen ”generos”. Genom att beratta att man ar en ”generos” eller soker en ”generos” person betyder det alltsa att man vill kranga eller gora affar sex. Aven uttryck ”Jag ar generositet till riktigt tjej” koper ifall prostitution.

Och i och med det ar olagligt i Sverige att handla sex sa bor du alltsa kika upp med ”generosa” personer nar du ar inne och slo-swipar gallande Tinder.

2. Det magiska fragetecknet

Skulle du langa enbart ett fragetecken till nagon gallande mail sa hade det med storsta sannolikhet uppfattats som att du ej fattar ett lump. Men gallande Tinder inneha den lilla symbolen en helt annan lydelse. Far du ett fragetecken skickat till dig betyder det kort och portratt: ”Vill du ligga?”. Ar du i precis mode och personen kanns som din smak svarar du enkelt med ett ”!”. Darnast bestammer ni en omrade och sen ar allt klappat och tydligt. Saklart ingenting for den blyga eller mer seriosa tindraren, men smidigt forut den som ogillar kallprat.

3. Att “Netflixa”

Att “Netflix och chilla” ar nufortiden ett vedertaget talesatt som allihopa fodda efter 70-talet borde kanna till. Men for de som trots allt missat denna lilla formulering kan vi fora klarhet i saken en stig pro alla. Att foresla att ni amna “kolla gallande Netflix” (eller en film forut den delen) betyder egentligen att ni amna ligga. Upphora fran tv:n, dra ner gardinerna och plocka av all utstyrsel. Enjoy.

4. Nar din dejt enbart vill ha ”ONS”

All vet ju darefter tidigare att Tinder handlar ofta ifall att ligga. Men med det sagt betyder det inte att varenda blott ar ute efter att foroka sig. Ar du daremot seriost lagt och letar efter en segsliten partner ska du se upp med forkortningen ”ons” (nix, det betyder ej onsdag). Har snubben skrivit att han foredrar ”ons” i sin bio Belizian vackra kvinnor betyder detta smavaxt och gott att han tycker om one night stands – pa svenska att alska en stig och sen inte horas mer.

5. DS / BC forut den utforskande

Nar vi anda ar modern pa forkortningar kan du emellanat atnjuta forslaget att ”horas framat” kungen antingen DS eller BC. Med detta menas att personen beredvilligt vill fortsatta kommunicera gallande en annan hemsida, som ar betydligt mer sex-inriktad. DS syftar gallande Darkside och BC gallande Bodycontact, bada sidorna ar forum pro att finn sexpartners.

6. Mjuka avokados

En sarskild punkt for allihopa er fruktalskare dar ute. Att personen skriver att hen letar efter ”mogna avokados” betyder EJ att hen ar ett guacamole-alskande tacofreak. Na, mjuka avokados syftar i det arme faller pa ”mogna tjejer”. Fritt att tolka som du vill – men vi tro att det laka handlar ifall att man eftersoker erfarna personer i sanghalmen. Forut sex handlar det absolut om.

7. Vita strumpor – nagot helt annat an en kladkod

Har du nagon stig sett textraden ”letar efter dig med vita strumpor” kungen Tinder? Du ar inte hast. Denna frasen ar flitigt aterkommande, och blev pinal forut en het ordvaxling gallande . Efter jatte- efterforskningar fastslog journalisten och mediaexperten Emanuel Karlsten att det hela ledning sig om drogliberalism. Japp, du horde sann. Undrar ditt ragg om du brukar chilla i vita strumpor undrar hon om du drar en trad kokain stundtals.

8. 420: marijuana-numret

Nar vi anda ar inomhus gallande knark. Ville du enbart ha en romantisk dejt med en promenad i parken (utan att fullborda med att dela gallande en hasch-kaka bakom lekparken) ska du se upp med numret 420. Uttrycket kopplas samman med ”stoner”-kulturer som tycker om marijuana. Just 420 kallas det for att man kungen college i USA ofta slutade forelasningarna utbredd 4 PM (), och tjugo minuter ovanfor fyra kunde man tanda sin speciella lilla cigg.

9. Emojisarna du trodde betydde nagot helt annat

Ska vi vara helt arliga sa ar det otaliga emojis vi all undrar baksida av underben de i sjalva verket forestaller. Men om du skriver (eller tolkar) en emoji inkorrekt gallande Tinder kan det overfora helt oratt signaler, och lite oanade konsekvenser. De tre vattendropparna som vi trodde betydde svett kan pa Tinder innebar att ditt ragg tycker du ar HET, eller att hon ar hejdlost blota. Aburginen och gurkan star pro det manliga konsorganet, persikan representerar en gump och tacoskalet, rosen och snackan betyder snippa.

Sa eftertradande gang du amna foresla vad du och din dejt ska dinera – kika till att du har koll pa emojisarna

Leave a comment