6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

Hur kundvanligt ar Academic Singles? Hur kan jag sluta mitt medlemskap?

Hur kundvanligt ar Academic Singles? Hur kan jag sluta mitt medlemskap?

Dari ligger magin och for att det laka amna klaffa sa tvungen man anstranga sig en aning. Du kan troligen ej presentera dig hur manga manniskor som gor det spartanskt for sig och enkom skickar vanliga standardforfragningar, men dessa konsument klaffa som kriterier ej sarskilt bra, vare sig kungen portratt eller lang sikt. For vilken man eller madam vill vara en i mangden? Sa ifall du hittar en kissbrides.com Relaterad webbplats person som du ar mycket intresserad av att lara kanna, se enar till att lasa igenom deras profil. Finns det paralleller mellan er? Ar du nyfiken gallande nagot om den andre och du vill vara medveten om mer, sa skriv det. Det ar dussintals ganger battre an de andra metoderna och vem vet – med en aning tur nog du far ett losning.

Inneha du ett problem som du soker en flink resolution gallande? enar erbjuder portalen olika fason forut att assistera dig med det du funderar over eller behover hjalp med.Om du inneha fragor innevarande din profil, eller om du inneha fastnat i ett annat horna, enar ar det logiskt att forst lasa portalens FAQ-lista. Den hittar du under alternativet “bistand” – kungen botten av sidan.

Det finns sjalvklart situationer dar vanliga FAQ-fragor ej racker till. Enar har du potential att avsanda ett e-postmeddelande till kundtjanst. Kontakta [email protected] sa far du assistans.

Hur avslutar jag mitt medlemskap och hur raderar sjalv karna konto?

Om du inte har lust att dejta mer, darfor att du redan inneha hittat en partner eller blott vill utprova en annan portal, da kan du fullborda ditt forbindelse inom uppsagningstiden. OBS! ifall du avbokar senare an 14 dagar fore utgangen fran ditt aktuell abonnemang, sa forlangs det med samma kontraktslangd.

Se foljaktligen till att knysta upp medlemskapet i god tid, om du ej har lust att fortskrida. Du kan langa formularet med din uppsagning antingen via fax eller e-post. Vi visar har ett utdrag klocka de Allmanna Villkoren. I det kan du se all viktig information, som maste vara inkluderad i din uppsagning:

Hur kan sjalv forinta min profil?

Det ar inte heller nagot problem. Ifall du vill forinta ditt konto helt, amna du skrida till startsidan gallande Academic Singles och klicka pa “uppsyn profil”. Dar hittar du underrubriken “Installningar”. Men forut att ringa full tillgang, plikt du forst skriva in ditt losenord och sedan ar du inloggad.

Pa det omradet kan du stalla in eller byta allmanna grejer; allting fran e-postadress och losenord till nyhetsbrev. Menyn “Profilstatus” ar fangslande forut vara avsikt. Klicka pa den har funktionen och bekrafta, sa ar din profil historisk.

Som sadan, kan vi anfora att Academic Singles hor till de kundvanliga portalerna. Vi inneha sett flertal andra mer komplicerade fall. Dina data ar befasta kontra tredje part, alldenstund portalen aldrig kommer att separera dina bestyr utan din tillstand. En annan bonus ar kontaktgarantin, dvs. att ifall du under ditt medlemskap minsann inte far en enda kontakt med andra medlemmar, kan du logga in gallande Academic Singles, kontakta kundtjanst via e-postadressen och lite en gratis forlangning fran ditt medlemskap!

Vi hoppas att du kommer att ha anvandning av vart test. Ifall du inneha fragor eller vill bidra oss klander, ar du valkommen att skriva till oss. Annars onskar vi dig lycka till med dejtingen!

Academic Singles – Kostnader:

  • 12 manader = 249,00 SEK/man
  • 6 manader = 399,00 SEK /man
  • 3 manad = 599,00 SEK

Det finns inga stora jippon eller aktiviteter som man skulle klara av betala sin tid gallande. Din huvudsakliga mission blir ty sysselsatta dig med dina matchningar och att producera din profil sa trevlig som mojligt. Du fick till att initiera med ge besked gallande en skock fragor, men profilen ar fortfarande helt tom. Ga pa grund av till “uppsyn profil” sa far du en overblick over alla omraden som an inte ar ifyllda.

Forut langvarigt anvandande behover du spendera forut ett medlemskap. Priset forut detta ar nagotsanar lagt, darfor portalen inte inneha sa massa funktioner att tillhandahalla:

Och nu kommer vi till den andra sidan av myntet. Ditt bild ar tokbra och anda far du grymt atnjuta losning. Innan du overhuvudtaget borjar plita, maste du vara medveten ifall att du inte ar den enda fisken i dammen, utan en andel fran “dejtingsvarmen” kungen Academic Singles. Vare sig man eller brud; de flesta far meddelanden under den tid de ar medlem. Nagra mer och andra mindre. Forestall dig att du tvart fick en mangd meddelanden; vilken typ fran medlemmar skulle da intressera dig mer? En fran dem som skriver ett enkelt “Hej”, eller nagon som skriver ett mer personligt besked?

Leave a comment