6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

Din profil koper om dig, ej om dina vanner

Din profil koper om dig, ej om dina vanner

Gruppfoton ar bra i sig, men din profil bor ej kvarvara enbart av dem, och de borde inte heller vara ditt huvudfoto. Men sjalv skulle anda nominera minst en, pro gruppbilder visar att du ar inne och att folk gillar att betala tid med dig. Men ifall du ar mer av en marginalfigur kungen bilden foreslar sjalv att du utelamnar den. Du borde vara mittpunkten.

Aktiviteter

Det ar makalost ifall du ar mangsidig och utfor kopiost pa fritiden. Du bor ocksa presentera det med dina foton. Soffpotatis ar ute. Men baksida av underben sjalv marker mer och mer mycket: Folk lagger blott upp foton fran klattring, skidakning, strovtag, ridning, surfing etc. som du ej kanner upprepa dem gallande. Manniskor vill se ditt anlete, ditt flabb, din munterhet. Posera intill toppmotet, le fran bergsytan, var i full action; men snarare allt besta synliga. Om de inte kanner upprepa dig kan de jamstalld beredvilligt skumma genom en sporttidskrift. Ifall detta jock gallande ditt bild aven kan besta nagon annan person, ar det battre att utelamna det. Och som gruppfoton: Overdriv det inte. En eller par bilder av denna ganska racker.

Bakgrund

Bakgrunden kan besta nastan jambordig viktig som forgrunden. Lagg ej upp foton pa Tinder dar bakgrunden bestar av villervalla eller ditt roriga sovrum. Valj en fangslande eller minst neutral bakgrund.

Observera darnast nej-gos:

  • Inga foton med solglasogon. Manniskor kan se radikalt konstig ut med solglasogon och att se ogon ar extremt centralt pro att anlagga tilldragning.
  • Fejka ej besta nagon annan. Hall det precis.
  • Skrodera ej. Speciellt inte med din karra eller din hoj eller va som helst.
  • Test att ej vara desperat cool eller dum.
  • Inga foton som bara visar ditt husdjur. Samt om det ar helt sott eller fluffigt, bor folk vara intresserade fran dig och inte ditt husdjur.
  • Inga foton med ex-partners.
  • Inga foton dar det blott ar du och din basta frande fran motsatt kon.
  • Inga foton med ett avkomma eller avkomma, forutom att du ar deras foralder.

?? Tips pro bra Tinder bios

Nu nar vi inneha tackt de viktigaste fotoraden, kommer vi antligen till det. Sa du kunde fa nagon att titta narmare kungen din profil och lasa din biografi. Genast vill du aven besta slagkraftig. Men hur gor du det? I det har avsnittet visar sjalv dig hur du skriver en bra Tinder bio och baksida av underben du ska lagga i din bio. Under min mangariga erfarenhet av Tinder tvingas jag erkanna att de flesta helt enkelt ar otroligt trakiga. Och om en bio ar trakig, ar den som inneha skrivit det troligen samt trakig. Sang oss ga igenom nagra punkter ifall hur man sticker ut fran mangden och lyser .

Charm och humor

Tinder ar lustigt, sa varenda inte sa serios. Hall dig charmig och presentera humor. Det finns noll yta forut svordomar. Om du kan fa personen att flina kommer de odiskutabelt ej att bry sig ifall du kommer i kontakt med dem.

Varenda avsiktlig om din malgrupp

Hur sa som ar fallet med marknadsforing galler samt arme. Om du ar en nord, mjalthugg dig trogen mot dig personligen. Du kommer knappast att amna imponera kungen en ytlig person eller an mindre anpassa dem. Foredrar du att ansluta fran i soffan hemma? Da kommer du sannolikt ej och vill ej imponera pa en person som maste klattra gallande varje berg de ser, oavsett hur hart du forsoker. Skriv din bio med bilden fran en potentiell partner i atanke. Vilken ganska fran person vill du framforallt vanda dig till?

Ej for lange, ej pro portratt

Overdriv inte, men skriv inte bara par ord samt. Din bio amna besta underlang och koncis. Vi lever i en omedelbar rorlig epok, knappt nagon vill slosa for kopiost epok, sa kom till saken. Det ser aven ut som om du ej inneha nagot annat att handla i ditt leva, eller letar du frenetiskt efter lämplig länk nagon annan om du skriver uppsjo fran rader i din profil. Cirka tvenne ordfoljder ar idealiska.

Leave a comment