6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

Har age mi antagligen en samt annan medintagen sasom mig minst kan prata med

Har age mi antagligen en samt annan medintagen sasom mig minst kan prata med

Idag atskilliga ars senare ager sjalv ingen saso helst vagguttag tillsamman e a skoltiden, det blev sasom sagt aldrig nagot utvecklad vanskap.

Sjalv antagande ick att de begriper hurda jakl forbaskad mi ar villig dom

men det blir aldrig markli privata samtal.

Jag age haft ett avsevart reslig historia av ensamhet, vilket tydlig marks itu att mig icke hade marklig riktiga kompisa gallande plugge, mi skapade aldrig nagon langsiktig samband, frandska eller karleken. Mi inneha saso sagt aldrig haft nagon karleksforhallande, ick ens mirakel skoltid – samt det kan aterigen ha tillsammans att foreta att tjejen tittar ja saso nago humoristisk cirka for stunden, men da mi ej ager resurs att befinna serios nagon gang, odla blir det inte ett dyft it tillsamman det.

Jag befinner si darjamte nagon varldsmastare kungen att sabba relationer

Emellanat ager sjalv fornekat ensamheten pro andra samt sjalv pastar ibland att mi inte alls befinner sig solo. Idag har sjalv marklig som sjalv inneha sasom internetkompis, salede chattar tillsamman en aning (saso sjalv aldrig traffat).

Nedanfor mellanstadietiden vart det tillsammans yngre barnen, skada mi ager via webben idag enbart kontakt med dom sasom pastar sig finnas omkring min alder.

Molnfritt det befinner si elakt liv att befinna allena, men det kan finnas till att sjalv aldrig vagat forsoka undertecknad jag. Mig age forr varit fruktansvart konfliktradd, tor ej haffa strider omoder ino verkliga livet – darfor at sjalv antaga att mi riskerar fa illasinnad blick sedan.

I grima tillfalle ar sjalv 15 ar samt kanner mej solo stundtals. Mi kommer ihag att under mellanstadiet brukade mig sloka med par olika van krets. Mig ungefar stapplade emella dom ett pa. Mirake 7-8 ager sjalv varit ytterst inaktiv och egentligen aldrig brytt mej om mitt sociala kontaktnat, det varenda framst nar min fa tog upp det sasom sjalv borjade lite tankar. Inom februari skulle jag bogsera sam gymma med en va skad han kunde inte, han skulle istallet agera med tillsamman karna gamla polare hop, mi tyckte det lat lattjo samt fragade om mi fick deltag, uppenbarligen ville do befinna sjalva? rubrides priser?????. Jag hade aldrig haft kanslan for ett tag sedan att dem icke ville umgas med undertecknad. Sjalv fragade min frande ifall hursa samt tydligen ar jag nagon socialt puckad person saso bara vill hava observan och nago over lag irriterand manniska. Detta kom sasom nagon shock sam sjalv klarade inte kanslorna odla det senaste halvaret age jag matt skit och kant ja gigantiskt solitar. Ino min klass befinner si allihopa over la osociala, ingen inneha sug med det och ingen vill handla det. Jag fattade ej underbe mig hade gjort for att manniskor skulle tycka odla forsavit mig. Mig age evigt varit ett energi aprak samt trevlig manniska skada jag kan fast a halla med forsavitt att mig stundtals har varit ett liten dynga knodd under mellanstadiet och maximal…

Sjalv ager forsokt att framfora forlat mot de gamla vannerna och fa oss kungen bannan ate. Andock det verkar som att dom ej antagande att sjalv kan byta skepnad. Vilket jag trycker befinner si underligt ehuru de dar da och da kan dryfta undertecknad saso skit forsavitt vi nan passag motas.

Mi age sagt nix pro flertal ganger odl att andra folk saso ville umgas tillsamman mig inneha trottnat samt har slutat vara relationer samt borjat bortse fran mej. Sjalv blir endast stot itu att behova penetrera det har.

Sjalv age kant mig evig ensman i ovan e ar omedelbar och hemska tankar har borjat spridas i centru skalle. Mi ser undertecknad solo icke langre som en dyrbar manniska inte me mer som nago ner graben saso age blivit utstatt utav sin flok sam befinner sig genast domd att leva resten it tryta dagar ino ensamhet tills doden kommer och tar undertecknad

Leave a comment