6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

Ar introducerade Happn nagon pur rol saso heter Maps. Funktionen astadkomme det genomforbar…

Ar introducerade Happn nagon pur rol saso heter Maps. Funktionen astadkomme det genomforbar…

Villi Happn tillat ni kolla anvandarprofiler och antingen ”gilla” dem, neka dem alternativ sanda dom nago ”charm”. Med en ”gillning” alternativ ”charm” visar ni ditt engagemang forut dem. Skada den andra personen tillat enkom se din ”gillning” forsavitt do likasa valjer att tycka o dej. Om sa ar fallet inneha er ett ”crush” sam kan tillverka en samta villig appen.

Det finns fasten skilda metod att gacka detta systemet. Tillsamman en premiumkonto tillats ni exempelvi beskada ackurat vem saso gillade dej samt nar. Massor Happn-anvandare valjer att anskaffa premium. Med andra ord befinner sig dina gillningar ej langre privata sta dom mannisko n svajpar villig inom appen. Detta kan finnas obekvamt eller pinsamt om du befinner sig harig darfor at bliva avvisad alternativt absolut latt ick vill att nagon amna kanna till att n uppskattar dom saframt do inte tycker om dej samt.

Foruto premiumfunktionen kan en lek ino appen som heter Crush Time likasa bevilja andra undersok vilka alternativ du ager gjort kungen appen. Ino spel far du chansen att blottstalla vilka Happn-anvandare saso ager gillat dig. Spel visar fyra annorlunda profiler, varav ett har gett dej nagon ”gillning”. Ifall ni ga bra formoda vem den personen befinner sig kommer er automatiskt att matchas sam kunna tilltal varandra. Ju oftare du spelar detta spe, desto lattare blir det att uppskatta. Somlig profiler eventuellt dyker upp idelige, vilket val betyder att do har gillat dej. Aven om det har ar e jatte- modosam metod att forsoka ta reda pa vem som ager gillat dej sa befinner sig det icke omojligt. Forsavit du hellre vill grepp dina gillningar privata tills den andra personen visar ett uppriktigt intresse sta dig befinner sig det nago chansning ni vara tvunge ha i atanke.

Din placering befinner sig ick langre enskild tillsamman Maps

sta anvandare att betrakta nagon karta vart dom stotte villi andra brukare. Dessa platser ar nagorlunda exakta opp mo en radie villig 250 meter. De tider enar du sam saken da andra personen varenda gallande den platsen anges aven.

Maps astadkomme det avsevart lattare att finn personer n ager mott inom verkligheten villig appen. Har du sarad kungen nagon fint pojke eller bona gallande din favoritklubb? Begagna Maps alla ghanansk sexiga tjejer for att granska forsavitt han alternativt hon samt har Happn. Ino sa nedgang kommer du att klara av uppskatta honom alternativ henne.

Det ar e trivsamt takti att folja ino kontakt tillsamman andra, skada det innebar samt massa sakerhetsproblem. Forsavitt du kan flyga precis varenda samt nar n stotte pa nagon Happn-medlem, kan dessa nyttjar likasa kika saken da informationen forsavit dej. Det ha utfor brottsliga aktiviteter som stalking massor enklare. Tillsamman andra glosa personer sasom valjer att knark Maps-funktionen kan bliv nago realistisk bege sig for din integritet.

Stalking Farorna tillsamman Happn

Dom integritetsrisker som namns orutinera kan leda til oonskade alternativ mot och med farliga situationer. Hittills ager det inkommit jatte- atnjuta rapporter om incidenter som intraffade pa alternativt med handrackning fran Happn. Detta innebar emellertid ej att Happn befinner sig helt bestamt. Det befinner sig hela tiden betydelsefull att veta do mojliga farorna.

Om Happn-medlemmar anvander appen villi en oke satt kan det gora det genomforbar sta dom att skugga andra gallande e mer effektivt satt. Alldenstund Happn aktivt foljer din GPS-position sam visar saken da pro andra nyttjare nedanfor somliga omstandigheter utsatts n stav bege sig. Sunday Mail age undersokt anvandningen utav Happn Maps. Inom ett par veckor stotte forskarna villig likadan brukare sju ganger. Darfor dom kunde flyga saken da exakta platsen kungen kartan kunde do latt ta reda pa var saken dar arme anvandaren bodde. I enlighet me experter kungen cybersakerhet kan det ha vall allvarliga bekymmer i framtiden. Tank ifall en itu framlingarna som du rakar meeting villi Happn plotslige star bred din ytterdorr?

Leave a comment