6/5, Moneswar Road, Zigatala, Dhanmondi, Dhaka 1209, Bangladesh

Vilken app ar battre Tinder eller Bumble: For att finn den basta appen Bumble vs Tinder

Vilken app ar battre Tinder eller Bumble: For att finn den basta appen Bumble vs Tinder

Table of Contents Hide

  Varför är Nordics-kvinnor så attraktiva?

 1. Bumble vs Tinder: Registreringsprocess
 2. Bumble vs Tinder: Prispolicyer
 3. Bumble vs Tinder: bruk av granssnitt
 4. Bumble vs Tinder: Brukare
 5. Bumble vs Tinder: Vilket ar battre forut relationer?
 6. Utslag
 7. FAQ Ifall Bumble vs Tinder
  1. Ar Bumble Eller Tinder battre?
  2. Ar Bumble for sex eller relationer?

Populariteten forut appar som anvands for att umgas och ses nya dejter okar dag pro dag. Detta leder till en stigande fran vanskap och dejtingapplikationer. Tinder och Bumble ar tva av de mest kanda dejting- och dejtingsapparna. Du kan finn den partner du letar efter gallande Tinder och Bumble och foreta en nystart.

Ifall du vill granska vilken av dessa tva applikationer som ar superb forut dig, ar du pa riktigt position. Victoria Milan skapade “Bumble vs Tinder” -innehallet forut dig idag och forskade pro att granska vilket som ar battre och forestalla det forut dig. Sang oss undersoka innehallet i “Bumble vs Tinder” tillsammans och hitta det basta.

Bumble vs Tinder: Registreringsprocess

Bade Tinder och Bumble later dig fort registrera dig under registreringsprocessen. Saledes kan vi anfora att registreringsprocessen forut bade ar frank och hastig. Men nar vi gar in gallande detaljerna kan vi beratta att grejer skifta en aning. Visa oss forst ta en glimt gallande bumbles registreringsprocess.

Nar du vill uppfatta dig pa Bumble ber den dig forst att skapa din profil. Efter att ha skrivit ditt namn i Bumble ber den dig att ansluta dina sociala mediekonton som Instagram eller Facebook.

Ifall du inte anvander sociala medier kommer den att be dig ladda upp minst tvenne foton fran ditt galleri. Sedan fragar den efter ditt fodelsedatum. Dessutom om syftet har ar att ljuda personer ovan 18 ar forbruka det, ar det en nackdel att din alder kommer att visas i matchmaking.

Den ber dig sedan att indicera ditt kon. Det utfor det mojligt pro HBTQ+ -individer att deltaga i Bumble, som erbjuder olika val som kon. Vi vill gratulera Bumble forut denna funktion.

Sedan fragar Bumble vilken ganska av vanskap du vill knyta. Vill du forbinda romantiskt, hitta vanner eller starta ett professionellt natverk? Efter att ha valt ett fran dessa alternativ fragar den vilken typ av obligation du letar efter.

Det erbjuder val som om det ar en kortlivad sak, ett forhallande, ej saker och sjalv vill helst inte beratta det. Slutligen ber den dig att styrka ditt konto med ett e-postmeddelande skickat till din e-postadress. Och det ar allting! Du ar nu redo att anvanda Bumble.

Processen gallande Tinder ar nagot kortare an pa Bumble. Efter att ha lagt till ditt namn, fodelsedatum och kon kommer Tinder att be dig att ladda upp ett kort. Men vi bor notera att det ej finns nagot alternativ pro HBTQ+ -individer kungen Tinder.

Fran denna syfte kan du enkom selektera kon som man eller fruntimmer. Om vi ??gar aterkomst till vart substans, efter att ha markerat dessa alternativ, kan du aven addera egen information som din laroanstalt eller jobb. Nar du har gjort dessa ar du nu redo att hantera Tinder!

Nar vi ser pa registreringsprocessen pro bada ansokningarna ar Bumble lite mer utforlig och inneha en lite langre registreringsprocess an Tinder. Tillika om detta inte ar ett minus kan det vara besvarlig nar vissa onodiga fragor andrar matchningsalgoritmen.

Till exempel, vilken ganska av relation du letar efter kan forandras med tiden, sa det var en aning forut detaljerat forut dem att stalla denna sporja nar de registrerade sig. Tinders mer ytliga attityd till denna fraga inneha gjort registreringsprocessen snabbare.

Leave a comment